Гарні книги для дітей молодшого віку

Pineapple Lane Books має на меті відновити деякі з обірваних культурних ниток, спричинених агресією, видаючи чудові книжки з малюнками для дітей, які пережили травму війни. Надаючи їм доступ до історій, часто знайомих народних казок або культурних міфів, Pineapple Lane Books сподівається, що вони знайдуть певний емоційний комфорт у читанні або спілкуванні рідною мовою. Оскільки кожна книга видається англійською мовою та друкується поруч, книги є корисними та надихаючими інструментами для заохочення мовного та культурного обміну в школах та з приймаючими родинами.

Кожна книга Pineapple Lane Books написана, перекладена та проілюстрована авторами та митцями, життя яких порушили конфлікти та стихійні лиха.

Романа Романишин та Андрій Лесів народилися у Львові, Україна, у 1984 році. Після закінчення Львівської національної академії мистецтв вони створили студію «Аґрафка», де співпрацюють над книгами та іншими творчими проектами. Вони отримали багато похвал за свою роботу, у тому числі дві спеціальні згадки в BolognaRagazzi Awards. Живуть у Львові.

Якщо вам потрібен набір книжок двома мовами (у власній сумці та з гарним значком). Будь ласка, надішліть електронний лист на shaftesburyrefugeegroup@gmail.com

Наша щира подяка Toller Books і Gracie at Pineapple Lane

gracie@pineapplelane.org

Previous
Previous

Thank you North Dorset

Next
Next

A fitting finale